Van der Bend LAAT HET BLINKEN

Uw vertrouwde schoonmaker voor elk kantoorpand in Zaandam

U kunt bij ons terecht voor elke kantoorschoonmaak, voor grote of kleine panden. Wij zijn een kleinschalig schoonmaakbedrijf met een team van ervaren schoonmakers dat ook op grote hoogtes werkt. U kunt ons benaderen voor schoonmaakwerk aan de binnen- en buitenkant van uw kantoor. Lees hieronder meer over onze uitgebreide schoonmaakdiensten. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Meer weten?

Schoonmakers en glazenwassers

Onze schoonmaakwerkzaamheden zijn zeer divers:

  • We lappen de ramen van binnen en buiten
  • We reinigen de toiletten
  • We nemen de bureaus af
  • We stofzuigen het trappenhuis
  • We reinigen de puien 


Maar dat is niet alles. Ook voor diepe reiniging van de vloerbedekking of hogedrukreiniging van de buitentegels schakelt u de schoonmakers van Schoonmaakbedrijf Van der Bend in. We zetten ook de vloeren voor u in de was. De grootste ingedroogde vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. En dat met milieuvriendelijke schoonmaakproducten.


Heeft u een schoonmaakklus die juist wat hoger reikt? Geen probleem, onze glazenwassers reinigen dakkapellen, ruiten en kozijnen.

Dagelijks of periodiek onderhoud

Wilt u dagelijks een vaste ploeg schoonmakers bij u op kantoor over de vloer of heeft u periodiek een klus voor ons? Wij maken zo vaak schoon als u wilt. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over onze schoonmaakdiensten

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij leveren schoonmaakwerk op maat. 

Neem contact op

Is uw bedrijfspand niet zo vlekkeloos als u zou willen? Geen zorgen, bel: 06 - 23 75 19 15